Banyats de xocolata

Banyats de xocolata

Formatge BON DIA!!!: LLET de vaca pasteuritzada sencera, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics i lisozima d’OU.

Xocolata negre de cobertura (70% de cacao mínim, mantega de cacao pura). Ingredients: faves de cacao, sucre, mantega de cacao, LLET sencera en pols, emulgents: lecitina de girasol, E476, extracte natural de vainilla. Possible presència de GLUTEN, FRUITS DE CLOSCA, OUS, SOJA.

Valor nutritiu per 100 g

Valor energètic 1890 kj/455 kcal
Greixos
dels quals saturats
34,2 g
22,9 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
20,00 g
6,00g
Proteïnes 16,8 g
Sal 0,47 g

Anàlisi fet pel Laboratori de l’Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC)

Presentació

En capsetes de pastisseria.
Caducitat: 1 mes
Consum recomanat: 10 dies per mantenir frescor i gust
Conservació a la nevera

Elaboració

Josep Teixidó, mestre xocolater i pastisser de Cardedeu. www.xocala.cat.

Aquest producte està registrat com a model d’utilitat a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. www.oepm.es

Obrir xat
Hola! 👋
Et puc ajudar amb alguna cosa?