Formatges
Formatge BON DIA elaborat amb llet de vaca sencera pasteuritzada
La qualitat de la llet s’aconsegueix amb una bona alimentació natural, assessorats per un veterinari nutricionista, per la millora genèrica i pel compliment de les normes europees de benestar animal. A més, a can Roca es muny amb un robot munyidor, fet que encara contribueix més al benestar animal. Tot plegat, permet oferir-vos uns formatges de màxima qualitat, que direu: “Renoi, que bo!”.
Origen llet
Can Roca de Marata (Les Franqueses del Vallès).
Ingredients
LLET de vaca sencera pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics i lisozima d’OU.
Valor nutritiu per 100 g
Energia | 1.448kg/348kcal |
Greixos dels quals saturats |
28,9 g 20,2 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres |
1,8 g 1,8g |
Proteïnes | 20,5 g |
Sal | 0,8 g |
Anàlisi fet pel Laboratori de l’Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC)
Presentació
Formats en barra, trossos i rodó. També hi ha l’opció de llescar una barra.
Envasats al buit.
Caducitat: 3 mesos des que s’envasa al buit.
Conservació a la nevera
Elaboració
Formatgeria Mogent de Sant Antoni
de Vilamajor. www.mogent.com