Formatges

Formatge BON DIA elaborat amb llet de vaca sencera pasteuritzada

Formatge semicurat de llet de vaca pasteuritzada sencera, amb un mínim de 30 dies de maduració. És cremós, agradable i suau al paladar, que deixa molt bon gust, convertint-se en un veritable plaer, tant per les sensacions gustatives com per la seva qualitat nutricional. El secret és la matèria primera, és a dir, la llet que és de màxima qualitat.

La qualitat de la llet s’aconsegueix amb una bona alimentació natural, assessorats per un veterinari nutricionista, per la millora genèrica i pel compliment de les normes europees de benestar animal. A més, a can Roca es muny amb un robot munyidor, fet que encara contribueix més al benestar animal. Tot plegat, permet oferir-vos uns formatges de màxima qualitat, que direu: “Renoi, que bo!”.

Origen llet

Can Roca de Marata (Les Franqueses del Vallès).

Ingredients

LLET de vaca sencera pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics i lisozima d’OU.

Valor nutritiu per 100 g

Energia 1.448kg/348kcal
Greixos
dels quals saturats
28,9 g
20,2 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
1,8 g
1,8g
Proteïnes 20,5 g
Sal 0,8 g

Anàlisi fet pel Laboratori de l’Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC)

Presentació

Formats en barra, trossos i rodó. També hi ha l’opció de llescar una barra.
Envasats al buit.
Caducitat: 3 mesos des que s’envasa al buit.
Conservació a la nevera

Elaboració

Formatgeria Mogent de Sant Antoni
de Vilamajor. www.mogent.com

Obrir xat
Hola! 👋
Et puc ajudar amb alguna cosa?