Qui soc
Ei,
Sóc la Mercè, l’emprenedora de tot aquest projecte ja fet realitat. Sí, ja ho sé ja que és tenir pebrots, engegar un projecte i intentar-hi no perdre ni bous ni esquelles. Però, mira, com que sóc de bona llet i sense dir ni ase ni bèstia vaig anar gestant aquest projecte.
Sóc de Marata, el poble més petit de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) i pagesos de tradició i tradició i més enrere encara, -com deia en Joan Fuster, pagesos per les quatre bandes-, i amb orgull ser de la Pachamama.
La llet és de casa, empresa que porta el meu germà Jaume. Les vaques són de raça frisona, les blanques i negres. A vegades són més blanques, a vegades més negres, quina meravella i “Déu creà els animals al 6è dia”, ai, que això ja són figues d’un altre paner! Doncs, com deia, són molt majestuoses i amb molt agraïment per tot el què ens donen als pagesos i dels pagesos a tu!, passant per tota la cadena alimentària. Mil boniques gràcies!
M’he arremangat les mànigues i m’he posat mans a la feina i, amb la llet de casa, au, va!, cap a elaborar formatges!, que me’ls fa un formatger, tot artesanalment professional. I amb la llet de casa, rumia que rumiaràs i ompliràs el cabàs i nous productes estan en camí, a punt de part et voilà!
Tot és divinament deliciós.
Aquest projecte no és d’una llaurada superficial sinó que arrela i creix.
Gràcies per apostar per la QUALITAT i la PROXIMITAT.
I que la màgia de l’AMOR continuï en tots nosaltres per expandir-la!
Mercè